Beveiliging

Inbraakbeveiliging woonhuis

Inbraakbeveiliging woonhuis

Als je je woonhuis goed wilt beveiligen dan begin je natuurlijk in de eerste plaats met goede sloten op deuren en ramen, en goede buitenverlichting zoals de politie ook adviseert. Daarnaast raadt de politie ook aan om een alarminstallatie aan te schaffen voor de beste beveiliging. Alleen al de zichtbare aanwezigheid van een alarmsysteem kan genoeg zijn om een inbreker te ontmoedigen, en als hij toch besluit in te breken dan wacht hem een luide sirene en de wetenschap dat de politie snel onderweg zal zijn.

Inbraakbeveiliging woonhuis is een goede investering

Via duizend verschillende manieren kan een inbreker binnensluipen, maar dit zijn de meest voorkomende plekken:

  • Achterdeur ( 36%)
  • Raam benedenverdieping (23%)
  • Voordeur (21%)
  • Raam bovenverdieping (7%)
  • Schuifpui (5%)
  • Overige ramen (5%)
  • Dubbele deur (4%)

Bij één op de twaalf mensen waar al eerder is ingebroken, wordt binnen korte tijd opnieuw ingebroken. Bijna bij de helft van alle inbraken die al eens eerder waren gepleegd, vond de tweede inbraak binnen een jaar plaats. Dat betekent dat wanneer er bij je ingebroken is, de kans bijna 50% is dat je binnen een jaar weer aan de beurt bent.

Gelukkig zijn er allerlei manieren om de inbreker af te schrikken en tijdig te ontdekken. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Welke preventiemaatregelen met inbraakbeveiliging woonhuis kun je zelf treffen?

Er zijn natuurlijk allerlei verschillende preventiemaatregelen die je kunt treffen en hierdoor zie je al snel door alle bomen het bos niet meer. Wij helpen je hier graag bij om op een realistische manier je woning te beveiligen tegen een inbraak. En met realistisch bedoelen wij geen peperdure systemen, maar betaalbare maatregelen die zorgen voor een comfortabel en veilig thuis!

Bij het kiezen van het beste alarmsysteem moet er dus rekening worden gehouden met een aantal zaken. Welke ruimtes wil ik beveiligen? Heb ik genoeg aan het geluid van het alarmpaneel? Wil ik gebeld worden als er alarm is?

Wij hopen dat je met deze informatie wel een beter beeld hebt gekregen over het belang van een goed alarmsysteem en wat een alarmsysteem is. Is iets onduidelijk laat het dan vooral weten en kies voor het beste inbraakbeveiliging woonhuis.