Tof

Bitvavo

Bitvavo

Bitvavo is een populaire bitcoin & andere cryptocurrencies exchange. In dit artikel bespreken we of Bitvavo een goede cryptocurrency broker is. Op die manier kunt u bepalen of het verstandig is om cryptomunten te kopen & verkopen met Bitvavo.

Het Bitvavo-platform werd gelanceerd in 2018, met als doel de kloof tussen traditionele valuta en digitale valuta te overbruggen. Bitvavo is van Nederlandse afkomst en is gevestigd in Amsterdam.

Bitvavo maakt digitale valuta voor iedereen toegankelijk door transparante kosten, een breed aanbod van digitale valuta en een gebruiksvriendelijk platform aan te bieden.

Het Bitvavo team wil een belangrijke rol spelen in de opkomst van digitale valuta door haar platform toegankelijk te maken voor miljoenen mensen in heel Europa.

Hoeveel kost beleggen bij Bitvavo?

Wanneer u bitcoins en andere cryptomunten koopt bij Bitvavo, dan betaalt u hierover transactiekosten. Op iedere transactie betaalt u een vaste commissie. Deze commissie start bij 0,25% over de order en kan dalen naar 0,04% wanneer u met erg hoge bedragen handelt. Het is ook mogelijk om orders te plaatsen: deze worden pas uitgevoerd wanneer een bepaalde prijs wordt behaald. De transactiekosten op orders liggen nog een stuk lager.

Een groot voordeel binnen onze review is dat u geen transactiekosten betaalt over uw eerste transactie van € 1000. Hierdoor kunt u eigenlijk zonder risico’s het platform Bitvavo uitproberen wat natuurlijk een aantrekkelijk lokkertje is voor nieuwe klanten.

Ook goed om te weten is dat het storten van geld geheel gratis is: wanneer u geld toevoegt aan uw account via iDEAL of bankoverschrijving dan ontvangt u gewoon direct het volledige bedrag op uw account. Cryptomunten verhandelen bij Bitvavo is dus erg voordelig: u betaalt er minder voor dan bij veel andere internationale brokers!