Shops

Voordelen KVV hond 

Voordelen KVV hond 

KVV hond, kant en klaar vers vlees/voer voor jouw hond. Zie de honden eens smullen van heerlijk natuurlijk vers vlees en bekijk de beoordelingen van klanten. Plaats je bestelling online en deze wordt volgens afspraak bij je thuisbezorgd. Ook voor kleine bestellingen kun je hier terecht, daar wordt niets extra’s aan kosten voor gerekend. Je betaalt een vast bedrag van 5.95 euro voor het aan huis bezorgen. Vanaf een bestelling van 130 euro worden er geen bezorgkosten berekend. Er is keuze uit diverse prima merken hondenvoer. Wil je steeds op de hoogte worden gehouden van alle nieuwtjes, acties en aanbiedingen, schrijf je in voor de nieuwsbrief. 

Dat kan online op de website. Het is daarom goed om eens na te gaan wat de voordelen voor jou kunnen zijn, je zal je huisdier een plezier doen als je hier naar over gaat stappen.

KVV hond, het beste voer voor jouw hond

Een gezonde leefstijl, voldoende bewegen en goed eten zijn ook voor jouw hond van belang. Je hebt uiteraard niet alles in de hand wat een hond kan overkomen en soms heb je een dierenarts nodig. Goed voer is echter een vereiste voor een goede ontwikkeling van een puppy en voor een goed leven voor de volwassen hond. De vacht van een hond laat vaak zien hoe gezond hij is. 

Als je kiest voor KVV hond heeft jouw hond de voordelen van prima voer en jij van een gezonde en mooie hond.