Shops

Kartonnen kokers voor verzending

Kartonnen kokers voor verzending

Bent u op zoek naar bepaald materiaal om producten in te versturen? Moet u bijvoorbeeld een poster of tekening verzenden? Hiervoor is het het best om gebruik te maken van een kartonnen koker. Op deze manier weet u zeker dat uw product met de beste bescherming terecht komt op de plaats van bestemming.

Een kartonner koker zorgt ervoor dat de inhoud veilig vervoerd wordt. Uw klanten of de ontvanger zullen hier blij van worden. Een beschadigd product zal zorgen voor irritaties, daarom is het gebruik van een verzendkoker de uitkomst!

Waarom gebruik maken van een kartonnen koker?

Kartonnen koker zijn stevige verpakking die ervoor zorgen dat langwerpige of opgerolde producten veilig aankomen op het gewenste adres. De producten zijn vaak kwetsbaar, maar kartonnen kokers zullen op een veilige manier een product van A naar B brengen.

Kies voor de juiste afmeting

Het is belangrijk wanneer u kiest voor een kartonnen koker dat u gaat voor de juiste afmeting. Het is natuurlijk belangrijk dat het product niet te veel kan schuiven in de koker om beschadigingen tegen te gaan. Kies daarom altijd voor het juiste formaat.

Kartonnen kokers op maat

Bent u op zoek naar verzendkokers op maat of heeft u andere specifieke wensen? Staat de gewenste maat of vorm niet in het assortiment van Verpakking & Zo? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Zodat er samen naar een passende oplossing voor uw producten wordt gezocht.